Greep naar de Hoorn gaat door in aangepaste vorm

Algemeen Weert Reageer 3 min. leestijd

De stichting Greep naar de Hoorn heeft besloten dat de jaarlijkse bedrijven competitie in de traditionele vorm met rond 500 deelnemers, een centrale ontvangst en een afsluitend feest in verband met de corona situatie dit jaar niet door kan gaan. In plaats daarvan wordt er voor trouwe deelnemers een alternatieve Greep georganiseerd, die volledig coronaproof is.

Nu een normale Greep naar de Hoorn er voor dit jaar niet in zit, wil de organisatie van de Greep, die nu al 24 jaar lang iedere tweede zaterdag van september plaats vindt, deze dit jaar toch niet zo maar voorbij laten gaan.

“Als organisatie wilden we graag iets terug doen voor de jarenlange trouwe deelnemers, die na de lange periode waarin weinig mogelijk was nu waarschijnlijk wel toe zijn aan een teamactiviteit. De editie van 2020 wordt nu een speciale “Bonus” editie, die volledig coronaproof is.”

Voorzitter Rob Verbrugge

Om de corona regels in acht te kunnen nemen, wordt de Greep naar de Hoorn dit jaar decentraal georganiseerd: ieder team speelt op vrijdag 11 september tussen 4 en 8 een serie spellen op een eigen locatie. Via een live-verbinding met de wedstrijdleiding, zal ieder team van 6 tot 10 deelnemers toch een vorm van competitie kunnen spelen. De 12 spellen zijn zoals gebruikelijk een mix van behendigheidsspellen, sportieve uitdagingen en denksport.

De wedstrijdleiding zal met één mobiel spel gedurende de middag van team naar team rijden en dan tevens voor de inwendige mens zorgen met pizza’s.

”Veel bedrijven hebben op dit moment grote economische uitdagingen en we  vinden het niet passen om nu betalende teams te werven. Daarom zal deze Bonus uitvoering van de Greep gratis zijn” voegt Verbrugge met gepaste trots toe. “ We hebben de afgelopen tijd alle deelnemers van de laatste 5  jaar uitgenodigd en de respons is geweldig”.

25e jubileum

De 25e – jubileum – versie van de “echte” Greep naar de Hoorn, die dit jaar plaats zou vinden op 12 september, wordt nu verplaatst naar zaterdag 11 september 2021. Dan zal er hopelijk wel groots uitgepakt kunnen worden met een speciale lustrum editie en een aanzienlijke sponsoring van één speciaal te selecteren goed doel.

Goede doelen

Omdat dit jaar de sponsoring door deelnemende teams niet van toepassing is, zal  er ook geen of weinig geld aan goede doelen uitgekeerd worden. Het beschikbare sponsorgeld zal gereserveerd worden om in 2021 een grotere impact te kunnen maken. Eventuele tussentijdse urgente sponsornoden worden bekeken en eventueel gehonoreerd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie