Katrien keumtj op bezeuk bij Bakker Vries

(Video) Deze week heeft Katrien geen vlaai meegenomen. Want ze gaat samen met Jan (en het ’t poeske) er eentje bakken bij Bakker Vries op Boshoven.

Ze willen eens met eigen ogen zien waar die lekkere vlaai vandaan komt die ze elke keer aan de mensen mogen uitreiken.

Katrien bij jou op ‘bezeuk’?

Wil je Katrien ook graag uitnodigen voor een kopje koffie? Of wil je iemand verrassen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Dat mag voor van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, jubilea of misschien weet je een bijzonder initiatief dat verdient om in de positieve belangstelling te staan. Opnamedata zijn op zaterdag.

Katrien op WeertFM

Voor luisteraars van WeertFM is Katrien geen onbekende. Ze is elke zondag, zo ook deze middag, te horen tussen 13.00 en 14.00 uur op WeertFM. Luisteren kan via weertfm.nl of op je radio: FM 107.5 en 97.0, KPN 992, Ziggo 915, overige providers 3068.

Video via Youtube: https://youtu.be/gu1JXHBnkrA