Man draait in verwarde toestand gaskraan open in woning Neeritter

Neeritter – (Foto’s/video) Dorpsbewoners van Neeritter hebben woensdag rond 14.00 uur alarm geslagen nadat ze op de Schepenhof een sterke gaslucht hadden waargenomen.

De buurtbewoners gingen op onderzoek uit en alarmeerden de hulpdiensten. Men kwam uiteindelijk uit bij een woning aan de zijde Wittesteegstraat. Er werd bij het betreffende woning aangebeld, maar de bewoner deed niet open. De bewoner was echter wel in de woning aanwezig en dus werd er opgeschaald. Zo kwam naast de brandweer en politie ook een OvD-G en ambulance ter plaatse.

De brandweer wist samen met de politie de bewoner uiteindelijk uit de woning te halen. Hij verkeerde in verwarde toestand en had vermoedelijk daardoor de gaskraan open gedraaid. De man is opgevangen door de hulpverleners en naar het ziekenhuis gebracht.

Video via Youtube: https://youtu.be/aVi85eQbOMo