Man loopt brandwonden op tijdens werkzaamheden aan boot

(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn dinsdag rond 12.00 uur gealarmeerd voor een ernstig incident bij een loods aan de Pleunenweg in Tungelroy.

Een man was met elektrisch gereedschap aan het klussen aan een boot toen er vervolgens een steekvlam ontstond. De man liep hierdoor brandwonden op aan zijn gezicht en armen. De situatie was zo ernstig dat ook een traumahelikopter ter plaatse kwam.

Een jongeman die ook aanwezig was bij de loods pakte een tuinslang met water om meteen te blussen. Intussen kwam ook de brandweer ter plaatse. Bij aankomst van de hulpdiensten was er geen sprake meer van brand. De brandweer heeft de boot en de loods gecontroleerd.

De man werd ter plaatse behandeld in het bijzijn van een trauma-arts. Het slachtoffer is vervolgens met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Video via Youtube: https://youtu.be/U8rmZcsk2ZY