Eerste 100 teams hebben zich aangemeld voor Weert On Air

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Heb jij je al met een team aangemeld voor OnAir Weert op 10 oktober? Op dit moment hebben zich al meer dan 100 teams aangemeld en er is nog plaats! Deze spannende avond wil je niet missen. 

Wat houdt OnAir precies in?

OnAir Weert zal bol staan van de puzzels, raadsels en knotsgekke doe-opdrachten. Alle ingrediënten voor een gezellige avond met vrienden of familie! 

Om 19:00 op zaterdag 10 oktober zal de livestream OnAir gaan. Phil Aspers zal de avond presenteren, beginnende met een Kick-off om 19:30. Hierna krijgen de teams toegang tot de denk- en doe-opdrachten en gaan we van start.

De teams zullen naast de opdrachten meegenomen worden in verschillende spelprogramma’s via de live-uitzending om nog meer punten te verdienen. Bekijk voor een tipje van de sluier hiervan alvast de voorlopige TV-Gids!

Aanmelden

Kortom, een avond die je niet wilt missen, met voor elk wat wils. Benieuwd geworden? Zoek dan een team van 4-7 spelers bij elkaar en meld je snel aan om nog zeker te zijn van een plekje.

Zorg er voor dat teamleden altijd 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen bewaren, te dicht op elkaar voor de tv is dus ‘not done’. Jullie speellocatie dient zich binnen de gemeentegrenzen van Weert te bevinden.

Aanmelden kan t/m 26 september via: onair.hubovra.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie