Meer dan 850 deelnemers voor de OnAir Weert: café-editie

Plaats een reactie

Vrijdagavond vond de tweede editie plaats van OnAir Weert. Dit spel vol doe- en denkopdrachten werd gespeeld in veertien Weerter horecagelegenheden. Via een live-stream kregen de ruim 850 deelnemers opdrachten. OnAir Weert werd georganiseerd door Scouting Hubrovra.

Live-uitzending

Vanuit een studio in de binnenstad maakten Stijn Broods en Luuk Hermans een live-stream die in veertien horecagelegenheden in Weert te volgen was. De deelnemers van OnAir Weert kregen verschillende doe- en denkopdrachten voorgeschoteld. Daarnaast zorgde het presentatie-duo voor sfeervolle muziek waarop in de cafés zelfs de polonaise werd gelopen. Beelden hiervan werden vertoond tijdens de live-stream.

Opdrachten

Met veel enthousiasme gingen maar liefst 148 team om half 8 aan der slag om alle opdrachten tot een goed einde te brengen.

Zo moest er onder andere met bierviltjes een toren gebouwd worden en konden de deelnemers aan de hand van 16 ja- of nee-vragen een QR-code compleet maken.

Eerdere editie

In 2020, tijdens de corona-lockdown, werd de eerste editie van OnAir Weert gehouden. In tegenstelling tot de editie van vrijdagavond speelden de deelnemers toen niet vanuit Weerter cafés, maar vanuit de eigen huiskamers mee.

Winnaars

Dit is de top 3 voor OnAir Weert 2023.

Top 3

  1. WC de Randweeg, 1790, Café de Harmonie
  2. Smegma boys, 1730, Café de Harmonie
  3. Café de Harmonie 8, 1730, Café de Harmonie

Winnend cafe

  • Café Aod Bosseve (gemiddeld de hoogste score)

Kijk voor een impressie van de OnAir Weert: café-editie naar deze video. Hierin bezoeken we een tweetal Weerter horecagelegenheden waar met veel enthousiasme aan de denk- en doe-opdrachten gewerkt werd. Ook krijgen we een kijkje in de studio van waaruit de live-stream voor dit spel vandaan kwam:

Bekijk een video: https://youtu.be/H48jpkldaMk

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie