17 cafés in Weert doen mee met OnAir Weert

Op 19 april organiseert Scouting Hubovra de derde editie van OnAir Weert: de café-editie. In april vorig jaar werd de 2e editie gehouden, waaraan maar liefst 148 teams deelnamen.

De café-editie

Deze editie vindt plaats in 17 cafés verspreid over Weert. De opdrachten van deze avond dienen ofwel met het eigen team ofwel met alle teams in het café samen uitgevoerd te worden. De teams worden begeleid via een persoonlijke app en een live-(geluids)uitzending.

Tijdens de live-uitzending zullen er ook inzendingen van en inkijkjes bij andere cafés langskomen – alles om de deelnemers en de verschillende cafés zoveel mogelijk met elkaar te verbinden en de competitie nóg sterker te maken. Vanzelfsprekend strijden de teams om de winst, zowel individueel als in caféverband. Aan het einde van de avond zullen er 17 winnende teams (1 per café) en één winnend café (dat met gemiddeld de hoogste score) bekend worden gemaakt.

Aanmelden

Voor velen is dit een avond die ze niet willen missen dus, met voor ieder wat wils. Nieuwsgierig geworden? Zoek dan een team van 4-6 spelers bij elkaar en meld je vanaf donderdag 1 februari om 19.00 uur aan via onairweert.nl. Cafés hebben de mogelijkheid om alvast teams in te laten schrijven.

Deelnemende cafés: 

 • Richard’s Bar
 • Café de Harmonie
 • Stadscafé de Soos
 • Jack’s Pub
 • Café-Zaal de Hook
 • Café ’t Kraenke
 • De Schuttershoeve
 • Café Aod Bosseve
 • Stadscafé Du Commerce
 • Café Don Papi
 • Café ’t Kruuënke
 • Maroybar
 • Proeflokaal de Weerter Stadsbrouwerij
 • Café de Gruyter
 • Gotcha! Weert
 • Theatercafé de Huiskamer
 • Café de Brouwer