Café-Zaal de Hook grote winnaar van OnAir Weert – de café-editie

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Afgelopen vrijdag vond de café-editie van OnAir Weert plaats. In totaal streden 156 teams in 16 cafés. Vanuit de livestudio begeleidden Stijn Broods en Luuk Hermans de teams tijdens spannende live speelrondes. Zo werd de muziekkennis van de deelnemers op de proef gesteld tijdens de Sound of Music, gingen ze op zoek naar het ultieme antwoord tijdens “The Connection”, en namen de kroegen het tegen elkaar op tijdens een spannende kroegenbattle.

Tussen deze rondes door kregen de teams de kans om hun hersenen te kraken met puzzels en raadsels, en maakten ze creatieve inzendingen voor de doe-opdrachten. Zo dansten alle deelnemers tegelijkertijd de Macarena.

Om de avond af te sluiten werd per café een winnaar uitgeroepen. Tevens werd het café met gemiddeld de hoogste score uitgeroepen tot het beste café van 2024. Hierbij werd de spanning opgebouwd tussen Aod Bosseve, Café-Zaal de Hook en Café de Harmonie. Met gemiddeld 1642 punten werd de Hook uiteindelijk de winnaar.

De volledige uitslag is terug te vinden via: www.onairweert.nl/uitslag-2024.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie