Hitte doorstaan bij Oogcafé Weert

Buiten het coronavirus hebben we natuurlijk ook nog de klimaatperikelen. Door de hitte van de afgelopen tijd moesten de deelnemers van Oogcafé Weert dus afzien van het experiment rondom Jeu de boules 2020. Veel te warm om aan het experimenteren te slaan. Maar Harrie Aspers is de flauwste niet en komt vrolijk terug.

Donderdag 10 september tussen 14.00 – 17.00 uur staat hij weer paraat bij Buurthuis Fatima om opnieuw een poging te wagen. De weersvoorspelling is ook gunstig met zo ’n 20 graden en nul regen.

Nu kun je natuurlijk ook gewoon lekker nietsdoen en een praatje maken. Want gezellig bij elkaar zitten is ook fijn. Alhoewel het nu wel coronaproof moet. Dus dicht op elkaar zitten zoals vorig jaar is er helaas niet bij.

In het Buurthuis Fatima is alles zo ingericht dat het aan de voorschriften van de veiligheidsregio voldoet en ze verwachten dat je je vooraf weer aanmeld op [email protected] of op mobiel 06-22924622. En bij klachten die lijken op een corona besmetting blijf je natuurlijk thuis

De koffie en thee staan klaar en John Snijkers van Oogvereniging Limburg wil je graag verder helpen op mobiel nummer 0620248377 mocht je aanvullende vragen hebben. Ook familie, vrienden, mantelzorgers en andere geïnteresseerden zijn natuurlijk weer welkom.