Informatieavond voor jeugdleiders uit Weert

Algemeen Informatie Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto - Lukassek

Verenigingen spelen een nadrukkelijke rol in de sociale, emotionele en fysieke ontwikkeling van kinderen. Zij zien de kinderen en hun ouders/verzorgers regelmatig en kunnen problemen tijdig signaleren. Tijdens de Nationale Sportweek, op 21 september, komen het Centrum voor Jeugd & Gezin en Punt Welzijn samen in beweging tijdens een informatieavond voor verenigingen.

Punt Welzijn kan zich voorstellen dat je je als jeugdleider wel eens afvraagt: “Hoe kan ik omgaan met opstandig gedrag van een kind?” Of: “Hoe kan ik een kind met een diagnose (zoals ADHD of autisme bijvoorbeeld) het beste begeleiden in mijn team?” Deze en andere vragen komen aan bod. Natuurlijk kun je ook je eigen vragen stellen. En ze hebben goed nieuws, want ze vertellen op deze avond ook welke nieuwe vorm van ondersteuning Punt Welzijn jullie kan bieden.

Gratis informatieavond

De gratis informatieavond vindt plaats op maandag 21 september van 19.30 tot 21.30 uur. De locatie is nog niet bekend maar zal na aanmelding doorgegeven worden. Aanmelden kan voor 18 september via [email protected] of www.puntwelzijn.nl onder het kopje activiteiten. Neem voor meer informatie contact op met Mariska Sanders, 0495-697900.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie