Laat je huisdier zegenen bij de Paterskerk

Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Zondag 4 oktober, op dierendag, zijn alle huis- en gezelschapsdieren welkom bij dierenzegening bij de Paterskerk in Weert. Gerard Heesterbeek, gardiaan van de Minderbroeders Franciscanen, zal de dieren zegenen, want Franciscus is de beschermheilige van huisdieren.

Het is een leuke belevenis voor de dieren en de baasjes. Baasjes hopen dat hun dieren beter beschermd zijn als ze ingezegend zijn. Wil je ook je huisdier laten inzegenen? Kom dan zondag 4 oktober om 11.45 uur naar de Paterskerk in Weert (Biest 43 in Weert). Bij slecht weer vindt de zegening binnen plaats. Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Franciscus Weekend

De dierenzegening is onderdeel van het Franciscus Weekend. Capella Sine Vinculs zal onder leiding van Bea van der Kaaij een Choral Evensong verzorgen op zaterdag 3 oktober 2020 om 19.00 uur in het Franciscushuis (Biest 43A) Weert. Zondag 4 oktober om 10.30 uur is de Franciscus viering in het koor van de Paterskerk.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie