Weert heeft weer een Big Bazar

Na enkele jaren van afwezigheid is winkelketen Big Bazar teruggekeerd in Weert. Woensdagochtend werd het nieuwe filiaal geopend.

De nieuwe Big Bazar is gevestigd in het winkelcentrum van Leuken. In het pand zat voorheen Fietsenzaak Hans Struijk, maar deze keten sloot de deuren na een faillissement. Daarna heeft het pand enige tijd leeg gestaan en was er tussendoor een ALDI-outlet gevestigd.

Met de Big Bazar is er een definitieve invulling gegeven voor het pand. Daarmee is nu ook het gehele winkelcentrum van Leuken ingevuld.

Over Big Bazar

Het assortiment van Big Bazar is breed en bestaat onder andere uit: schoonmaakspullen, alles voor het huishouden, drogisterij- en persoonlijke verzorgings-artikelen, speelgoed, hobby- en knutselspullen, dierartikelen, fietsaccessoires, maar ook decoratie, snoep en chocolade. Het assortiment wisselt snel en wordt zeer regelmatig vernieuwd. Extra aantrekkelijk is dat je bij Big Bazar altijd bekende A-merken kunt kopen voor de laagste prijs.