Mooie opbrengst uitgestelde inzamelactie Weert Collecteert

De wegens corona uitgestelde geldinzamelactie voor 20 landelijke goede doelen die van 7 t/m 20 september werd gehouden heeft het mooie bedrag van € 34.533,91 opgeleverd.

Dit bedrag is weliswaar ongeveer de helft van de opbrengst van 2019 maar wordt door de organisatie van ‘Weert Collecteert!’ als een héél mooi resultaat aangemerkt. Te meer omdat vanwege de coronacrisis er geen collectanten aan de deur zijn geweest en de inzamelactie alleen via de gebruikelijke inleveradressen (veelal supermarkten) heeft plaatsgevonden. “Dit bewijst maar weer eens het belang van onze 260 vrijwilligers die normaliter jaarlijks de huis-aan-huis collecte verzorgen”, volgens de organisatie.

Uit de heel mooie opbrengst van de uitgestelde en aangepast aan corona georganiseerde inzamelactie blijkt volgens de organisatie van Weert Collecteert dat de inwoners van Weert die de goede doelen een warm hart toedragen hun gezamenlijke collecte voor 20 landelijke goede doelen blijvend hebben omarmd.

Voor de mooie opbrengst, de steun en het vertrouwen zegt de organisatie hartelijk dank! Voor meer informatie kijk op www.weertcollecteert.nl/Nieuws