Transformatie voormalig Hermes-kantoor van start gegaan

Algemeen Economie Weert 4 reacties 1 min. leestijd

Maandag is begonnen met de transformatie van het voormalige Hermes-kantoor aan de Wilhelminasingel in Weert. De aannemer is begonnen met het inpandig strippen. Het is de vierde grote transformatie op de Singelring van Weert die momenteel wordt uitgevoerd.

Het voormalige kantoorpand van Hermes aan de Wilhelminasingel 18 staat al zo’n 11 jaar leeg. Het pand heeft een oppervlakte van 2.772 m² en ligt op prominente toegangsplek naar de binnenstad.

Het plan is om de verdiepingen van het pand om te bouwen naar 24 appartementen / urban studio’s (midden-huursegment) met een gemiddelde oppervlakte van 70 m². De begane grond behoud vooralsnog zijn commerciële functie. Het plan is uitgewerkt door VEZA Vastgoed in opdracht van Vigour Investments.

Vierde transformatie op Singelring

De ombouw van het voormalig Hermes-kantoor is de vierde grote transformatie op de Singelring van Weert. Er wordt inmiddels ook hard gewerkt aan de transformaties van de voormalige Martinusschool aan de Emmasingel, het voormalige UWV-kantoor op de hoek Maaspoort / Emmasingel en het voormalige kantoorpand tussen het Collegeplein en de Wilhelminasingel. Ook in de Stationsstraat vindt momenteel een transformatie plaats. Daar wordt een winkelpand omgebouwd tot wooncomplex.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
4 reacties