Nieuwe oversteek Laarveld – Molenakker opgeleverd

Algemeen Weert 17 reacties 1 min. leestijd

Fietsers en voetgangers kunnen vanaf dit weekend gebruik maken van de gloednieuwe oversteek tussen Laarveld en Molenakker.

Op 1 oktober j.l. werd gestart met de aanleg van de nieuwe fiets- en voetgangersoversteek over de Ringbaan Noord ter hoogte van de Wiekendreef. Tevens is de verkeerslichtinstallatie, die in april zwaar beschadigd raakte door een aanrijding, definitief vervangen. De afgelopen maanden stond en een ’tijdelijke’ installatie.

De nieuwe oversteek is deze week opgeleverd en operationeel. Er wordt ook al gebruik van gemaakt. Met deze oversteek wordt invulling gegeven aan de realisatie van een verkeersveilige verbinding tussen Laarveld en Molenakker.

Volgend jaar wordt ook nog een fietsbrug gerealiseerd die Laarveld en het centrum / Molenakker zal verbinden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
17 reacties