Buurtvereniging Bosseve roept op om lichtjes te laten branden

In verband met de corona-maatregelen mag Buurtvereniging Bosseve dit jaar tijdens ‘Sinte Merte’ geen lampionnenoptocht en de traditionele bijeenkomst bij het legendarische vuur organiseren.

Als alternatief roept de buurtvereniging alle inwoners van Boshoven op om vanaf vandaag t/m 11 november het huis, de ramen, voordeur, gevel of voortuin met lichtjes of kaarsjes te verlichten en wat te versieren. Let daarbij wel op de veiligheid.

Deze oproep is niet alleen voor de gezelligheid in deze donkere dagen. Maar zeker ook voor de kinderen, zodat ze toch iets van het mooie Sinte Merte gevoel kunnen hebben.

Alle gezinnen van Boshoven kunnen dan met lampion, van 7 t/m 11 november, op een zelf gekozen avond/tijdstip een stukje gaan wandelen. De buurtvereniging vraagt iedereen zich aan de gelende richtlijnen van het RIVM te houden.

Voor de extra motivatie…

Voor de motivatie: degene die de meest sfeervolle lichtjes ambiance van Boshoven maakt, wint een heerlijke winterverrassing. Deze verrassing wordt uitgereikt door de voorzitter van Buurtvereniging Bosseve.

Meer informatie: https://www.bosseve.net/evenementen/st-merte-lichtjes-tocht