Oud-burgemeester Heijmans signeert zijn boek HARDT bij de Bruna

Op donderdagavond 3 december tussen 18.00 en 20.00 uur en op zaterdagmiddag 5 december tussen 14.00 en 16.00 uur signeert voormalig burgemeester Jos Heijmans in Boekhandel Bruna, Markt 11 in Weert zijn boek HARDT.

Iedereen is van harte welkom om een praatje te komen maken en kennis te maken met zijn boek HARDT. Uiteraard worden de COVID19-richtlijnen gevolgd!

In zijn boek ‘HARDT’ beschrijft Heijmans wat er gebeurde rond het AZC in Weert. Ook komt de lezer aan de weet wat het echte verhaal is rondom het verborgen Syrische gezin. Wat is er in de eerste maanden van 2020 daadwerkelijk gebeurd op het gemeentehuis? Waarom werd hij gedwongen ontslag te nemen? Wat was de rol van de regionale krant? Hoe ziet hij terug op een politiek spel dat werd gespeeld.

Iedereen is van harte welkom bij Boekhandel Bruna, Markt 11 in Weert.

‘HARDT’ wordt als volgt aangekondigd: “Lees het aangrijpende en eerlijke verhaal van Jos Heijmans, voormalig burgemeester van Weert. Een menselijk drama waarbij de lokale politiek zich van zijn duisterste kant laat zien!”.

Vloek of zegen?

Filosoof en columnist Michiel Hekkens zei over Jos Heijmans: “Plots verschijnt hij om de haverklap aan de talkshowtafels. En niet in de Keuken Kampioen Divisie bij Rick Nieman of Tijs van den Brink, maar in de Champions League bij Eva Jinek en Jeroen Pauw. De burgemeester die zichzelf boven de wet plaatst. Die zijn eigen morele kompas verkiest boven de rationeel uitgestippelde koers uit Den Haag. Jos Heijmans is de burgemeester die nee zegt. Is een dwarse bestuurder als hij een vloek voor de democratie, of juist een zegen?”.

www.boekjosheijmans.nl