Hart onder de riem van leerlingen Het Palet voor verpleegkundigen SJG

Leerlingen van SBO Het Palet in Weert hebben de verplegers van het Weerter ziekenhuis een hart onder de riem gestoken. Ze hebben tekeningen voor hen gemaakt en deze werden donderdag overhandigd bij het SJG.

Samen met alle leerlingen hadden de docenten aandacht besteed aan het thema corona-virus en besproken wat de gedachtes en gevoelens van de leerlingen erbij zijn. Een pittig thema soms. Maar, door het maken van tekeningen met daarbij lieve teksten voor de zusters en broeders, was er even tijd om een andere lading aan het thema corona te geven, zo licht Melanie van Het Palet toe.

De leerlingen konden zich goed inleven en maakte prachtige tekeningen met liefdevolle en aanmoedigende teksten. De tekeningen hebben inmiddels een mooi plekje gekregen in het ziekenhuis dat het personeel een steun in de rug zal geven tijdens deze moeilijke periode.