Fietser geschept door auto op Wilhelminasingel

Op de kruising Driesveldlaan / Wilhelminasingel heeft zondag rond 17.15 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Op de kruising bij het stadhuis was een fietser geschept door een personenauto. De fietser kwam uit de richting van de Stadsbrug en de auto vanuit de Wilhelminasingel. De automobilist had de naderende fietser over het hoofd gezien.

De fietser kwam ten val en voorbijgangers en de betrokken automobilist boden meteen eerste hulp. Wonder boven wonder hoefde de fietser niet mee naar het ziekenhuis. Hij is wel nog even medisch gecontroleerd in een ambulance, maar mocht daarna uitstappen op de schadeformulieren in te vullen.

De fietser kwam vast te zitten onder de auto. De politie en een ambulancebroeder hebben de fiets onder de auto uit gehaald. De de motorkap van de betrokken auto raakte beschadigd.

Video via Youtube: https://youtu.be/96mLnBYkYPo