Weerter detacheerder Evoke is launching partner Formula E

Wat het internationale race-event Formula E met het Weertse Evoke – technisch detacheerder – te maken heeft? Een hoop, sinds kort. Evoke is namelijk launching partner van de race met 100% elektrisch aangedreven racewagens, te verrijden midden in Eindhoven. Ze wil het wereldevent naar deze regio halen vanwege de bijzondere ‘sustainable technology’ die er mogelijk wordt gemaakt. ‘Razend interessant voor lokaal tech talent.’

Evoke zet zich samen met Stichting Formula-Eindhoven volop in om de race naar regio Brainport te krijgen, rondom Eindhoven, waar veel Limburgs tech talent aan het werk is. Formula E is namelijk dé internationale race serie met 100% elektrisch aangedreven racewagens. Verreden op stratencircuits  in wereldsteden als New York, Londen en Berlijn. Een rijtje waar deze regio graag tussen staat.

Brainport is de plek waar internationaal tech talent bij elkaar komt om te werken aan de meest innovatieve ideeën voor onder andere een nieuwe en duurzame toekomst. De broedplaats voor technologische vooruitgang, hier in Zuid Nederland.

Lokale wereld-innovatie

Evoke directeur Mark Verhaegh legt uit: “Alles wat sustainable technology te bieden heeft, komt samen in de Formula E. Hier worden razendsnel nieuwe materialen, technologieën en software voor elektrische aandrijvingen ontwikkeld. Ontzettend interessant voor technisch professionals.

Dat innovatieve zien we terug bij de klanten waar onze professionals werken, maar ook bij aanstormend technisch talent. Kijk bijvoorbeeld naar de Evoke Rally, waar studenten werktuigbouwkunde zelf elektrische voertuigen bouwen en tegen elkaar racen. Dat is de Formula E in het klein. Echt prachtig.”

Evoke x Formula-Eindhoven

Evoke is de detacherende recruiter en carrière coach van duizenden jonge professionals in de technologie, bouw, infra, supply chain en logistiek, opererend vanuit hun hoofdkantoor in Weert. Samen met Stichting Formula-Eindhoven hopen zij de bijzondere race naar onze achterburen in Eindhoven te halen. Evoke zet namelijk vol in op sustainable technology; de toekomst.

Werken bij Evoke

Klinkt dat als een werkplek waar jij helemaal past, als supersnel sales talent met people skills – ook zonder technische achtergrond? Mooi. Evoke zoekt namelijk nog toppers om hun jonge team van recruitende detacheerders te vergroten. Bekijk de vacature van Relatie Manager Weert.

Evoke