Studenten doen onderzoek naar aantrekkelijkheid Maaspoort

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

In samenwerking met de Bewoners Organisatie Binnenstad (BOB) doen studenten van Gilde Opleidingen onderzoek naar de aantrekkelijkheid van de Maaspoort.

Klachten

Volgens de BOB is een aantal jaren geleden de herinrichting van de Maaspoort van de prioriteitenlijst van de gemeente Weert geschrapt. De BOB kreeg van bewoners klachten over hardrijders, geluidsoverlast door klinkerbestrating, parkeerproblemen, hinder bij het in- en uitrijden bij de Action-parkeerplaats, scheve en smalle stoepen enzovoort.

Online onderzoek

Tijdens een gesprek tussen de BOB en Gilde Opleidingen kwam de mogelijkheid naar voren om studenten van de opleiding Marketing en Communicatie onderzoek te laten doen naar de aantrekkelijkheid van de Maaspoort. De studenten hebben een online vragenlijst opgesteld zodat iedereen die nu thuis zit op corona-vriendelijke wijze deel kan nemen aan het onderzoek.

Resultaten

De resultaten van het onderzoek wil de BOB aanbieden aan het college van burgemeester en wethouders. De studenten hopen op hun beurt dat ze een aanbeveling kunnen doen om de Maaspoort aantrekkelijker te maken.

Je kan het onderzoek vinden via: http://iwdg.nl/onderzoekmaaspoort

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie