V.V. Brökwagters roept jeugdraad uit via de digitale weg

Jeugdraad Brokwagters (archieffoto)

Aanstaande vrijdag 29 januari is het weer zover: de nieuwe jeugdraod van VV de Brökwagters wordt dan bekendgemaakt. Hoewel corona veel roet in het eten gooit, hebben de Brökwagters toch besloten een jeugdraod uit te roepen. Een jeugdpreens(es) zal dit jaar niet worden uitgeroepen.

Uiteraard hebben ze rekening gehouden met de coronamaatregelen en de avondklok. Daarom zullen onze jeugdraadleden thuis achter de computer moeten plaatsnemen voor de onthulling. Toch hebben we een prachtige uitroeping voor de boeg: ze gaan dit jaar kijken naar “The Masked Singer: Bosseve”!

Geheel in lijn met het echte programma gaan ze genieten van 11 verschillende kandidaten, die allen hun eigen hints hebben achter een prachtig masker. Ze zullen ook een kort liedje voordragen. Aan jullie -de kijkers thuis- de vraag wie er achter die maskers verschuild zitten! Tevens zal er natuurlijk een echte jury zijn met Aod-Jeugdpreenses Gwen I en haar Aod-Adjedânte Desny en Phil. Dit alles onder begeleiding van het illustere duo Luc en Remco.

V.V. De Brökwagters nodigt iedereen van harte uit om deze avond bij te wonen, via de livestream op YouTube, ze starten om 18.15 uur. Houd de website, Facebookpagina en Instagram in de gaten!