Zorgen voor mantelzorgers

Algemeen Corona Informatie Weert Reageer 2 min. leestijd

De mantelzorgondersteuners van Punt Welzijn beseffen dat het een moeilijke tijd is wanneer je voor iemand zorgt. Je maakt je zorgen over je eigen gezondheid of over die van degene waarvoor je zorgt. Er is minder mogelijk, je kunt je alleen voelen of onzeker. Je kan bij Punt Welzijn terecht voor vragen, tips of om je zorgen uit te spreken.

Corona heeft invloed op je leven. Er zijn minder activiteiten en weinig sociale contacten. Als mantelzorger kan het zijn dat er meer taken op jouw bordje komen, omdat de thuiszorg bijvoorbeeld meer beroep op je doet en de dagbesteding niet door gaat.

Al deze onzekerheden maken dat je uit balans kan raken en dat is helemaal niet vreemd.

Bij Punt Welzijn kun je terecht met je zorgen en vragen. Misschien kunnen ze je helpen door een vrijwilliger van de corona hulplijn in te zetten om je boodschappen te doen, je hond uit te laten of je tuin een beetje op te knappen. Of om een praatje te maken omdat je gewoon eens met iemand wilt praten die goed kan luisteren. Ze denken graag met je mee of er mogelijkheden zijn waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Ook hebben ze wellicht nog tips om deze tijd door te komen.

Je kan je inschrijven voor de mantelzorgnieuwsbrief om geïnformeerd te worden over het werk van Punt Welzijn op het gebied van mantelzorg én over actualiteiten en ontwikkelingen. Kijk hiervoor op onze website www.puntwelzijn.nl of neem contact met ons op via telefoon 0495-697900 of mail [email protected]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie