Blikschade bij ongeval op Roermondseweg

Woensdagmiddag zijn de hulpdiensten omstreeks 14.40 uur gealarmeerd voor een aanrijding op de Roermondseweg (N280) ter hoogte van de Intratuin.

Bij de t-splitsing met de Trumpertweg waren twee auto’s met tegen elkaar gebotst. De bestuurster van een personenauto wilde vanaf de Roermondseweg afslaan richting de Trumpertweg en zag daarbij een tegemoetkomende auto, die eveneens over de Roermondseweg reed, over het hoofd. De bestuurder van de tegemoetkomende auto kon niet tijdig remmen en botste op de afslaande auto.

Beide bestuurders en een medepassagier kwamen met de schrik vrij. De bestuurster van de afslaande auto is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. De betrokken voertuigen zijn afgesleept door een berger. De politie maakte na aankomst de weg zo veel mogelijk vrij, regelde het verkeer.