GroenLinks en D66 organiseren bijeenkomst over klimaat

Update – In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen organiseren de lokale afdelingen van GroenLinks en D66 samen een bijeenkomst voor jongeren over het klimaat. Tijdens deze bijeenkomst komen een aantal jonge sprekers aan bod over het thema klimaat en wat ze hiervoor hebben gedaan in de afgelopen jaren. De bijeenkomst is op 4 maart van 19:30 tot 21:00.

Initiatiefneemster Femke Jacobs is erg enthousiast: “Klimaat is een enorm belangrijk thema. Met onze vier sprekers hebben we een mooi gevarieerd programma neergezet. We hopen op een inspirerende avond met veel deelnemers.” De sprekers zijn Aniek Moonen van de Jonge Klimaatbeweging, duurzaamheid professional Anne Terhorst, Stijn Warmenhoven (Youth for Climate) en klimaatactiviste Martine Doppen. Naast dat zij vertellen wat ze zelf hebben gedaan voor een beter klimaat is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

De bijeenkomst richt zich op jongeren, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aanmelden kan via [email protected].

Update: het betreft een online bijeenkomst.