Rent-a-cop bij politie Peel en Maas een succes

Peel en Maas – Dinsdag 23 februari vond in de gemeente Peel en Maas de actie ‘Rent-a-Cop’ plaats. Inwoners van deze gemeente konden via social media bij de politie aangeven waar ze graag de agenten wilden zien.

Maar liefst 60 meldingen werden er ontvangen en verwerkt. De meldingen varieerden van jeugdoverlast, verkeersoverlast en verdachte situaties.

De actie had succes. Zo werd er o.a. een verdachte aangehouden in verband met een autodiefstal. Daarnaast werden er diverse snelheidscontroles uitgevoerd. Er werden drie bekeuringen uitgeschreven voor ‘sportief’ rijgedrag. Als klap op de vuurpijl werd er nog een auto aangetroffen met valse kentekenplaten. In het voertuig troffen agenten een bigshopper tas vol met hennep aan. De bestuurder werd aangehouden.

Video via Youtube: https://youtu.be/jqtZcPLLh4o

Dit bericht maakt onderdeel uit van het WdGlab.