Dierenartsenpraktijk Ell gaat locatie Boshoven verbouwen

Dierenartsenpraktijk Ell gaat haar vestiging aan de Hoogveldstraat (Boshoven) in Weert tijdelijk sluiten. Vanaf morgen gaan de deuren dicht vanwege een verbouwing.

De verbouwing duurt van 13 februari tot eind juni. In de tussentijd wordt de vestiging opgefrist, gemoderniseerd en krijgt het een ruimere opzet. De dierenartsenpraktijk wil het bezoek aan de kliniek nog fijner maken zodat de zorg voor de huisdieren optimaal blijft.

Het eerste deel van de verbouwing is de kliniek op Boshoven gesloten. Dat is van 13 februari tot ongeveer 15 maart. In deze periode zijn de huisdieren en hun baasjes natuurlijk welkom in de vestiging in Ell. Vanaf ongeveer 16 maart plaatsen ze een tijdelijke unit op het parkeerterrein op Boshoven en dan kun hier weer terecht met jouw huisdier.

Specifieke behandelingen kunnen ze op dat moment alleen in Ell uitvoeren. Neem voor vragen contact op met de dierenartsenpraktijk.