Kijkers lyrisch over Ricardo Ras als ‘Robert ten Brink’ in TV Kantine

Plaats een reactie
Beeld door: RTL

Gisteravond was Ricardo Ras uit Weert opnieuw te zien als Robert ten Brink in het RTL4-programma De TV Kantine. De kijkers reageerden lyrisch op zijn imitatie als Robert ten Brink.

Gisteren kwam Ricardo als ‘Robert’ veelvuldig in beeld als presentator van TV Kantine Miljonairs. Daar waar op Twitter veelal geklaagd wordt, kreeg Ricardo alleen maar complimenten. Enkele van de Tweets: “Hij IS het gewoon he? Vooral die stem en intonatie, geweldig!”, “Geweldig goed nagedaan die Robert ten Brink. Die stem, zijn houding. Alles klopt!”, “Omg die stem van “Robert” is echt abnormaal goed, als je je ogen dicht doet dan is het ‘m gewoon”, “Die Stefano en Robert zijn de absolute winnaars van de #tvkantine vanavond. Met kop en schouders”

Winnaar Casting Kantine

Op 7 januari j.l. werd via RTL 4 de eenmalige show ‘De Casting Kantine’ uitgezonden waarin Carlo Boszhard samen met Irene Moors en Elise Schaap onder leiding van Buddy Vedder op zoek gingen naar een nieuwe imitator voor de kijkcijferhit ‘De TV Kantine’. De RTL-kijkers zagen hoe de 35-jarige presentator en cabaretier Ricardo Ras uit Weert werd gekroond tot beste imitator!

Lees een eerder interview met Ricardo terug via: https://www.weertdegekste.nl/2021/01/ricardo-ras-als-robert-ten-brink-in-de-tv-kantine-een-jongensdroom/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie