Kappers uit Weert pakken zich samen en maken statement

Update 2 – De coronacrisis hakt er bij velen in, zo ook bij de kappers. Vanmiddag kwamen maar liefst 18 kappers uit Weert naar het centrum om (op 1,5 meter afstand van elkaar) een statement te maken.

Een statement omdat niet iedereen een beroep kan doen op steunmaatregelen van de overheid en dat valt zwaar. Door de gedwongen sluiting staat bij velen het water aan de lippen. Maar anderzijds wilden de kappers hun klanten ook laten zien dat ze er nog zijn. Zodra het weer kan zullen ze met liefde iedereen weer de haren verzorgen.

Om het statement te verduidelijken werden door TWIST marketing opnames gemaakt. De geschoten video zal snel via de (social) media kanalen van de kappers verspreid worden, zodat het eenduidige statement op vele schermen zal verschijnen.

Ondertussen hopen de kappers weer snel de deuren te mogen openen. Er wordt daarbij ook gekeken naar België waar de kappers op 13 februari weer open mogen. Volgens de Belgische overheid om het welzijn van haar inwoners te vergroten. Intussen kun je in Nederland de kappers een steuntje in de rug geven door haarproducten en cadeaubonnen te kopen (die je vanaf vandaag ook op afspraak mag afhalen).

Update

Op de Markt stond een selecte groep kappers. Zij wilden via deze wijze ook hun andere collega’s een hart onder de riem steken.

Video met het statement (via Twist Marketing): https://youtu.be/7koNdb2Opc4