Positieve en plezierige voetbalervaring met Voetbalschool Tiki Taka

Spotlight – Onlangs is in Weert voetbalschool Tiki Taka opgericht door Michael Grein.

Michael Grein is meer dan 30 jaar actief als voetballer. Met ervaring binnen de jeugdopleiding V.V.V. Venlo en als voetballer bij Wilhelmina 08 en MMC Weert, is het geen geheim dat voetbal zijn grootste passie is. Naast zelf in het veld te hebben gestaan, heeft Michael ook zijn ervaring mogen delen aan jeugdvoetballers van o.a. voetbalclub Wilhelmina en diverse andere voetbalscholen.

Als Cruyff Court Coach weet Michael een veilige plek te creëren waarbij kinderen hun eigen talenten kunnen ontdekken. “Het trainen van kinderen en ze zien groeien in zelfvertrouwen en baltechniek geeft mij enorm veel voldoening en plezier. “ 

Met Voetbalschool Tiki Taka gaat Michael kinderen een positieve en plezierige voetbalervaring bieden, waardoor ze zichzelf steeds verder kunnen ontwikkelen op techniek, coördinatie en balgevoel.

Voetballers van 3 t/m 18 jaar zijn vanaf vrijdag 26 februari 2021 van harte welkom op Sportpark De Moeësdiêk DESM. Groepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau.

Meer informatie is te vinden op de website www.voetbalschooltikitaka.nl

Kom naar buiten en geniet!