Aangereden hond is terecht

Update 17.26u – Eerder vandaag heeft op de Eindhovenseweg in Weert een aanrijding plaatsgevonden waarbij een hond was aangereden door een auto.

Na de aanrijding is de hond, een Greyhound, weggevlucht in de richting van Boshoven. De politie vraag de inwoners om te bellen wanneer ze de hond (afgebeeld op de foto) zien. De hond luistert naar de naam Faro, zo meldt de dienstdoende agent via Instagram.

Update 1

De hond is terecht.

Update 2

De hond is aangetroffen door alerte voorbijgangers. Faro liep mank en liet zich niet makkelijk vangen. De eigenaar was zichtbaar geroerd en Faro was blij maar ook angstig. Vervolgens is de eigenaar met Faro naar de dierenarts gegaan en daar bleek hij een van zijn poten te hebben gebroken. Hij zal zo snel mogelijk geopereerd worden, zo meldt de agent via Instagram.