Reiziger wordt uit trein gezet en mishandelt agent in Weert

Bij het NS-station in Weert is woensdagavond een agressieve treinreiziger in de boeien geslagen. De reiziger ging compleet door het lint nadat hij uit de trein was gezet.

NS-medewerkers hadden de man uit de trein gezet in Weert. Aanleiding was dat de man zich agressief gedroeg naar andere reizigers in de trein. Nadat de man uit de trein was gezet ontstond er commotie op het perron waar de man opnieuw reizigers lastig viel.

Een agent in vrije tijd merkte de ontstane commotie op en wilde de verwarde man te woord staan. Op enig moment werd de agent zonder reden door de man in zijn gezicht geslagen. De agent raakte hierbij gewond aan zijn mond, zo meldden getuigen. Later spuugde de man ook in de richting van de agent.

De agressieve man is aangehouden en er wordt proces verbaal opgemaakt terzake mishandeling, aldus een woordvoerster van de politie Limburg.

Video via Youtube: https://youtu.be/H8QAvjHZutw