Fun Beach start met bouw reuzenglijbaan Super Slide

Panheel – Fun Beach, het populaire dagstrand in Panheel, is gestart met de bouw van de Super Slide. Deze unieke reuzenglijbaan biedt met vijf verschillende waterspringschansen een belevenis waarbij de spanning langzaam maar zeker wordt opgevoerd. Het bouwen van deze reuzenglijbaan past in de visie van Fun Beach Event & Leisurepark voor de komende jaren: investeren in kwaliteit en bezoekersbeleving in plaats van kwantiteit. 

Langgekoesterde wens

Met het gedeeltelijk wegpompen van het water en het leggen van de funderingen ten behoeve van de glijbaan komt een langgekoesterde wens van de organisatie langzaam in vervulling. De constructie van Super Slide stond namelijk gepland in het voorjaar van 2020, maar werd uitgesteld door de komst van de corona-crisis. Het plan is nu dat de bouw van Super Slide nog voor de opening van het nieuwe seizoen opgeleverd wordt – dat onder voorbehoud van eventuele corona-maatregelen gepland staat in mei van dit jaar.

Verhoogde beleving en attractiewaarde

De Super Slide is niet de enige vernieuwing bij het dagstrand midden in Limburg. Komende maanden wordt fors geïnvesteerd in nieuwe belevingen voor alle bezoekers, zoals peuterstrand ‘Little Beach’: een rookvrije zone op het strand voor gezinnen met kleine kinderen. Op Little Beach staan diverse speeltoestellen voor de allerkleinsten en is de diepte van het water aangepast, zodat peuters makkelijk in het water kunnen spelen.

Ook heeft de locatie geïnvesteerd in een zelf ontwikkeld ticketsysteem dat zorgt voor een sluitende bezoekersregistratie en wachtrijen voorkomt. Dit systeem is ook van toepassing op de attracties. Hiervoor zijn digitale zuilen in het park geïnstalleerd. Zo zijn wachtrijen verleden tijd en krijgen alle gasten de kans om volop te genieten van het park en haar attracties. Al deze verbeteringen en innovaties dragen bij aan een verhoogde beleving en attractiewaarde.