Gratis online groepsworkshop ‘Mantelzorg in balans’

Algemeen Informatie Weert Reageer 1 min. leestijd

Om goed voor een ander te kunnen zorgen, moet je ook goed voor jezelf zorgen. Veel mantelzorgers zoeken hierin hun weg. Hoe houd je de balans tussen er zijn voor de ander en goed voor jezelf zorgen? Hoe lukt het om voor jezelf te kiezen en tijd voor jezelf te maken?

Het Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg (AMW-ML) biedt hierover samen met  Punt Welzijn een digitale workshop aan op 29 maart. Samen met anderen die voor iemand in hun omgeving zorgen bespreken we situaties waar je tegenaan loopt. Het kan fijn zijn om bij elkaar herkenning te vinden en tips te krijgen over hoe je de zorg voor jouw naaste het slimste aan kunt pakken.

De gratis workshop vindt plaats op dinsdag 29 maart van 10:30 tot 12.00 uur. Na aanmelding ontvang je meer praktische informatie over hoe je kunt inloggen.

Meer informatie en aanmelden op www.puntwelzijn.nl, door te bellen naar Punt Welzijn 0495-697900 of door een email te sturen naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie