Huwelijk Febion en Roy: Let Love Rule

Vandaag traden Febion en Roy uit Weert in het huwelijk. Dat lieten de mannen niet onopgemerkt voorbij gaan. Ze pakten uit met een rondje door Weert in een limousine.

Maar er was ook een cameraploeg van de KRO-NCRV aanwezig. Dat had een reden. Op 1 april van dit jaar is het 20 jaar geleden dat Nederland als eerste land ter wereld het huwelijk openstelde voor paren van hetzelfde geslacht. KRO-NCRV wil met ‘3Doc: Let Love Rule’ aandacht besteden aan dit heugelijke feit.

Let Love Rule wordt een uitzending waarin ze de liefde vieren en de humor niet wordt geschuwd maar ook een programma dat laat zien waar LHBTIQ+’ers mee worstelen. Als kers op de taart zullen in het programma Febion en Roy het ‘ja-woord’ geven.

Het programma wordt uitgezonden op 31 maart 2021.

Video via Youtube: https://youtu.be/fh-CzJ02lKs