Veel animo voor kennismaking hockeysport tijdens Funkey Fiësta

Algemeen Sport Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Op de sportvelden van hockeyvereniging Weert (HV Weert) werd vandaag Funkey Fiësta georganiseerd. De Funkey Fiësta is een (gratis) kennismakingsmoment, voor kinderen van 4 t/m 10 jaar, met de hockeysport en de hockeyvereniging. 

Meer dan 75 kinderen hadden zich aangemeld voor Funkey Fiësta. Er werden verschillende hockeyspelletjes aangeboden, onder begeleiding van diverse trainers. Ondanks de stevige wind konden de activiteiten doorgang vinden. De kinderen genoten zichtbaar van de sportieve ochtend.

Video via Youtube: https://youtu.be/w-JMWdpJJoY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie