Blankers Schoon aantrekkelijkste werkgever grote bedrijven Midden-Limburg

Algemeen Reageer 1 min. leestijd
Foto via Blankers Schoon

Tijdens de finale in de verkiezing van de ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ bij het Provinciehuis in Maastricht op 28 mei jongstleden is Blankers Schoon, als onderdeel van de Blankers Facility Family, uitgeroepen tot de aantrekkelijkste werkgever van Midden-Limburg in de categorie Groot Bedrijf.

Blankers Schoon trok deze titel in 2022 ook al naar zich toe en mag zich dit jaar wederom de aantrekkelijkste in haar categorie noemen; een fraaie bevestiging en stimulans voor de ingeslagen weg om een aantrekkelijke en inclusieve werkgever te zijn. “Met eerlijke kansen voor collega’s en oog voor duurzame inzetbaarheid. De prijs is dan ook een compliment en mooie erkenning voor het sociale ondernemerschap van het bedrijf en voor alle schoonmaakmedewerkers van Blankers”, aldus het bedrijf.

De verkiezing van de ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ is een initiatief van Meet the Youngsters en beoogt het (ver)binden van jongeren aan het bedrijfsleven en het optimaal benutten en inzetten van hun talenten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie