Blikschade bij ongeval op Kempenweg

Op de Kempenweg heeft dinsdag rond 11.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Op de t-splitsing Trancheeweg / Kempenweg waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst na een voorrangsfout. De auto’s begonnen te tollen na de botsing.

Een auto met daarin twee volwassenen en twee kinderen kwam met neus in tegengestelde richting tot stilstand. De cabrio met daarin twee volwassenen kwam op het naastgelegen fietspad tot stilstand. Alle inzittenden kwam met de schrik vrij.

Uit voorzorg kwam een Rapid Responder van de ambulancedienst ter plaatse, maar iedereen was gelukkig ongedeerd. De auto’s waren flink beschadigd geraakt en zijn afgesleept door een berger. De politie begeleidde het verkeer en ondersteunde bij de administratieve afwikkeling van het ongeval.

Bekijk een video via: https://youtu.be/14VpiCN2YS8