Horeca is klaar voor de heropening van de terrassen

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Morgen wordt een dag waar veel mensen naar hebben uitgekeken. Na komende nacht vervalt de avondklok en vanaf morgen kunnen mensen weer winkelen zonder dat het noodzakelijk is om een afspraak te maken.

Maar een lichte versoepeling waar veel mensen naar hebben uitgekeken is dat de terrassen weer open mogen. Weliswaar onder voorwaarden, maar vanaf mogen kun je weer genieten van een hapje en een drankje in de buitenlucht.

Een aantal ondernemers heeft de afgelopen tijd geïnvesteerd om de terrassen uit te breiden. Bij Beej Bertje hebben ze tuin aangepakt en een vlonder erin gelegd zodat er extra tafels en stoelen geplaatst kunnen worden. Ook is het terras voorzien van een overkapping.

Bij Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord hebben ze eveneens het terras uitgebreid. Aan de waterkant van de IJzeren Man ligt er een geheel nieuw terras met een niveauverschilletje zodat de gasten over het water heen kunnen kijken.

Bekijk de video via: https://youtu.be/KGsa235G2Ao

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie