Eerste werkdag voor nieuwe directeur Munttheater

Vandaag beleefde de nieuwe directeur van het Munttheater haar eerste werkdag. Colinda Vergouwen werd natuurlijk eerst met een stuk Weerter vlaai ontvangen in het gezelligste theater van Limburg.

Na de vlaai volgde een coronaproof kennismaking met de medewerkers van het theater. Colinda trok met de medewerkers door Weert zodat ze enkele highlights van de stad te zien kreeg. Tevens kon ze zo persoonlijk kennismaken met haar team. De komende weken zal Colinda de tijd nemen om Weert en de inwoners beter te leren kennen.

“Ik wil vooral doorgaan met wat we al deden, namelijk het gezelligste theater van Limburg zijn. We willen graag voor iedereen mooie voorstellingen programmeren, zodra het weer kan en de corona-richtlijnen het weer toelaten. Voor de toekomst hoop ik dat we een prachtig aanbod kunnen blijven bieden op het gebied van theater. Misschien dat we eens experimenteren met nieuwe genres en kijken waar de wens ligt vanuit Weert.”, aldus Colinda Vergouwen.

Bekijk de video via: https://youtu.be/KcWhu48XakI