Man aangehouden na vernieling auto en verstoren openbare orde

Op de Emmasingel in Weert is donderdagmiddag een man aangehouden die ervan verdacht wordt een auto te hebben vernield. Tevens zou de man de openbare orde hebben verstoord.

Het gaat om dezelfde man die eerder vandaag bij het NS-station werd weggestuurd. Ook daar had de man voor consternatie gezorgd. Nadat de agenten hem op een bankje hadden gezet, was het de bedoeling dat de man bij zinnen zou komen. Dat bleek dus niet het geval te zijn.

Enkele uren later verstoorde de man de openbare orde in het centrum van Weert en trapte hij tegen een autodeur. De man werd vervolgens op de Emmasingel in de boeien geslagen. Ook deze keer wilde de man niet meewerken en kreeg hij een spuugzak over zijn hoofd getrokken.

De man is overgebracht naar het cellencomplex in Roermond. De politie doet nader onderzoek en spreekt met de eigenaar van de vernielde auto.

Bekijk een video via: https://youtu.be/DQLxFoOVE_E