GGD testlocatie vanaf morgen in Nederweert

Algemeen Corona Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd

Inwoners van Nederweert en Weert die zich willen laten testen op corona kunnen vanaf morgen terecht in Nederweert. De locatie op Kampershoek in Weert is vandaag voor het laatst open.

De nieuwe testlocatie is gevestigd aan De Bengele 7 in Nederweert. Daar wordt ook een ander systeem gehanteerd. In Weert kon je met de auto door een ‘drive through’. In Nederweert moet je te voet door een ‘walk through’.

Vandaag om 16:00 uur wordt in Weert gestopt worden met testen. Zo is er volgens de GGD Limburg-Noord ruimte om alle spullen in te pakken om te verhuizen naar Nederweert. De nieuwe locatie in Nederweert is vanaf maandag geopend van 09:00 tot 17.00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie