Veel interesse voor uitzwaai expositie Bernard Visser en Rob Kars

Kunstenaars Bernard Visser en Rob Kars zijn enorm dankbaar voor de 38 fantastische jaren die ze hebben mogen doorbrengen in hun ateliers aan de IJzerenmanweg (achter de Lichtenberg).

De beide kunstenaars organiseerden diverse exposities en waren fanatiek deelnemers aan de jaarlijkse atelierroute. Ook gaven zij regelmatig cursussen, workshops en lezingen.

Aan alles komt echter een eind en zo ook aan de beide ateliers aan de IJzerenmanweg. Deze locatie krijgt een nieuwe bestemming, dus gaan de Weerter kunstenaars op zoek naar een nieuw atelier. Maar niet zonder samen met de liefhebbers afscheid te nemen van 38 jaar kunst achter De Lichtenberg.

Dit weekend vond er een Uitzwaai Expo plaats, met een extra voordelige atelierverkoop. Voor hen een passende wijze om afscheid te nemen van hun bijzondere ateliers en voor jou een unieke kans om een echte ‘Bernard Visser’ of ‘Rob Kars’ in huis te halen. Er bleken veel mensen geïnteresseerd te zijn, zowel jong als oud.

Gemist? Geen probleem. Op zaterdag 1 en zondag 2 mei 2021, van 11.00 uur tot 17.00 uur kun je nog een kijkje nemen. Wegens de huidige maatregelen is het noodzakelijk jouw bezoek vooraf te reserveren. Dit kan door te bellen naar 06-21952067 of door een e-mail te sturen naar [email protected]

Bekijk een beeldreportage van de expo.


Een bijdrage van Theo Van de Winkel