KFC gaat bezorgen via Uber Eats

Update 12.37u – De bezorgingsdienst Uber Eats wordt vandaag actief in Weert. Dat betekent dat je ook de maaltijden van KFC Nederweert bij je thuis kan laten bezorgen.

Via deze rechtstreekse link kan je vanaf later vandaag bij KFC Nederweert een bestelling plaatsen, waarna contactloze bezorging volgt. Ook is het mogelijk om de app van Uber Eats te downloaden en hier je bestelling te plaatsen.

Wanneer je klaar bent om af te rekenen zie je je adres, een geschatte bezorgtijd en de prijs van de bestelling. Je kunt je bestelling volgen in de app. Eerst zie je dat het restaurant de bestelling accepteert en bereidt.

Als je eten bijna klaar is stapt een  bezorger in de auto (of op de fiets of scooter) en gaat richting het restaurant om de bestelling op te halen. Daarna komt de bezorger naar je toe! Je kunt de voortgang volgen op de kaart.

Woon je nou net buiten het gebied waar ze bezorgen, de drive is gelukkig ook geopend. En daarnaast is ook ons terras weer geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

Update 12.37u:

Uber Eats hanteert voor KFC momenteel een straal van 3,5 kilometer rondom het restaurant. Dit betekent dat Nederweert en wijken zoals Groenewoud, Leuken en Molenakker in Weert wel in het bezorggebied vallen, maar Weert-Zuid en het centrum in Weert voorlopig nog niet.


Actie Uber Eats

Als openingsactie krijgen nieuwe gebruikers van Uber Eats die voor tenminste 20 euro aan eten bestellen, met de kortingscode WELKOM2021 €10,- korting op de eerste twee bestellingen. De code is geldig tot 31-06-2021.