KVW Tungelroy in teken van een ruimtereis

Algemeen Dorpen Tungelroy Weert Reageer 1 min. leestijd

Kindervakantiewerk (KVW) Tungelroy keert terug in 2021. De organisatie wil met zo veel mogelijk kinderen uit Tungelroy drie dagen keihard knallen.  Dat hebben ze toch wel verdiend.

De voorpret en voorbereiding is door de corona-situatie natuurlijk anders dan andere jaren. De stichting KVW Tungelroy gaat er op dit moment vanuit dat ze in augustus met elkaar KVW kunnen en mogen vieren.

KVW Tungelroy wil er voor zorgen dat het voor de kinderen een ongekend feestje gaat worden. Daarom gaan ze als organisatie (binnen de dan geldende richtlijnen) van start met het organiseren van KVW 2021. En KVW kan niet zonder de kinderen.

Je kunt je daarom ook al inschrijven. Mocht het om gezondheidsredenen niet verstandig zijn om KVW te organiseren dan zal de organisatie hier bij de inschrijvers tijdig op terugkomen.

Thema

De organisatie en leiding van Stichting KVW Tungelroy heeft voor dit jaar een heel bijzonder thema gekozen. Ze maken met z’n een ruimtereis in en rondom Tungelroy.

Aanmelden

Het aanmeldformulier (PDF) kun je via onderstaande link downloaden. Opgave kan tot uiterlijk 21 mei 2021. Volledig ingevulde formulieren kunnen worden ingeleverd bij Miranda Raaijmakers (Tungeler Dorpsstraat 91). 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie