Natasja Geelen nieuwe parkmanager in Weert

Plaats een reactie

Op 12 april 2021 is Natasja Geelen gestart als nieuwe parkmanager bij Stichting Parkmanagement Weert. Zij neemt het stokje over van Sylvia Rutten.

Natasja Geelen is geboren en getogen in Weert en heeft ruim 20 jaren ervaring opgedaan in o.a. het Weerter bedrijfsleven. Ze is al jarenlang zelfstandig ondernemer. Voor diverse opdrachtgevers heeft zij opdrachten uitgevoerd op het gebied van marketing & communicatie, office/interim management, inkoop & commercie, evenementenorganisatie.

In haar nieuwe rol als parkmanager zal zij Weerter ondernemers en bedrijven ondersteunen op allerlei gebieden, met partners zorgen voor relevante initiatieven en projecten en fungeren als actieve schakel tussen ondernemers en de gemeente Weert.

Parkmanagement Weert is de actieve schakel

Parkmanagement Weert ondersteunt in haar dagelijks werk de ondernemingen op de Weerter bedrijventerreinen. De focus ligt op het behoud en verbeteren van de kwaliteit van de bedrijventerreinen, het ontwikkelen van inkoopcollectieven, het informeren over belangrijke thema’s en ontwikkelingen en het begeleiden en uitvoeren van praktische zaken en bijv. subsidie en certificeringstrajecten. Kortom allerlei initiatieven en werkzaamheden die ondernemers beter laat ondernemen.

Locatie Parkmanagement Weert

Parkmanagement Weert houdt kantoor in het House of Bizz aan de Graafschap Hornelaan 140h in Weert. Ondernemers zijn van harte welkom voor een kennismaking en/of gesprek.

Meer over Parkmanagement kun je vinden via: https://parkmanagement-weert.nl/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie