Tegengeluid coronabeleid in het centrum van Weert

Niet alleen in de grote steden wordt geprotesteerd tegen het coronabeleid van de overheid. Zondag vond een klein vreedzaam protest plaats op de Markt in Weert.

Een aantal mensen uit de regio Weert stonden met spandoeken en een protestbord voor de Bruna om een tegengeluid te geven. De mensen die stonden te protesteren zijn het niet eens zijn met het corona- en vaccinatiebeleid in Nederland. Ook maakt men zich zorgen over het welzijn van de jongeren die steeds depressiever worden.

De lockdown is een inperking van de vrijheid en de vaccinaties zijn experimenteel. De teksten op de spandoeken trokken dan ook de nodige aandacht. Volgens sommigen zijn het ‘wappies’ maar de protestgroep kon ook rekenen op de nodige sympathie van de Weertenaren.

Tijdens het vreedzame protest ging de groep in gesprek met voorbijgangers om van gedachten te wisselen.