Auto’s botsen tegen paardentrailer op N280 bij Baexem

Baexem – Op de N280 tussen Roermond en Weert heeft donderdag rond 13.15 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een auto met daarachter een paardentrainer reed in de richting van Roermond naar Weert. De bestuurder moest plotseling op de rem voor een auto met caravan die voor zijn auto reed. Door de plotselinge remactie botste een auto tegen de paardentrailer.

De paardentrailer schoot vervolgens los en belandde op de andere weghelft. Een andere auto die op de andere weghelft reed botste vervolgens tegen de losgeschoten paardentrailer. In de paardentrailer zat geen paard. In een van de auto’s zat wel een hondje. Het hondje is opgevangen bij buurtbewoners.

Een persoon is nagekeken in een ambulance. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Twee auto’s zijn afgesleept door een berger.

De N280 is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Bekijk een video: https://youtu.be/78RzizA4F4c