Binnenbad IJzeren Man weer open voor baantjeszwemmers

Algemeen Corona Sport Weert Reageer 1 min. leestijd

Na lange tijd eindelijk positief nieuws voor alle fanatieke zwemmers onder ons. Vanaf woensdag 19 mei 2021 worden de corona-maatregelen voor sporten verder versoepeld. Naast zwemlessen voor kinderen is het vanaf deze datum ook weer beperkt mogelijk om binnen te sporten.

Natuurlijk had het zwembad in Weert graag gewild dat ze weer alle groepslessen konden opstarten waaronder seniorensport, aquasporten en baby/peutergroepen, Maar dat is met de huidige beperkingen echter nog niet mogelijk. Ook recreatief zwemmen is helaas binnen nog niet toegestaan. Zwembad De IJzeren Man hoopt wanneer de weersomstandigheden beter worden en/of de corona-maatregelen verder worden versoepeld weer meer positief nieuws te kunnen melden.

Banenzwemmen

Vanaf woensdag 19 mei is het wel weer mogelijk om binnen het banenzwemmen aan te bieden. In de webshop van het zwembad kun je een plekje voor een tijdsblok reserveren. Er zijn tijdsblokken die in het binnenbad plaatsvinden en tijdsblokken die in het buitenbad plaatsvinden. Let dus goed op waar je een plekje voor reserveert.

Meer informatie: www.zwembadweert.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie