Inzet politiehelikopter in verband met vermissing in Leudal

112 Algemeen Reageer 1 min. leestijd

Leudal – Update 18.28u – In verband met een vermissing in de gemeente Leudal wordt er een politiehelikopter ingezet om de vermiste persoon te kunnen vinden. De helikopter zal voornamelijk waarneembaar zijn in de plaatsen Haelen, Roggel en Heythuysen.

Eerder vandaag werd er een Burgernet-bericht verstuurd. Het signalement van de vermiste persoon luidt als volgt:  man, 25 jaar, blank, 1m80 groot, smal postuur, zwart kort haar, zwarte jas, donkere broek en zwarte werkschoenen.

Update: de vermiste man is aangetroffen dankzij alerte Burgernet-deelnemers.

Lees het Burgernet-bericht: https://www.burgernet.nl/burgernet/3202791

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie